Får!!!WHIIIIII!!!!!!! Nu har de äntligen hänt!!! Jag och 5 st till har skaffat får =) Vi ska hyra 5 st invallade får och vi kan ha dom så länge vi vill, eller tills det bli för kallt och fåren behöver komma in. Troligtvis får vi tillgång till fåren inte denna vecka som kommer utan nästa! Ska bli så himla skönt att slippa åka långt för att kunna valla och nu kunna träna varje dag!

Det kommer bli toppen för min och Isas utveckling att få mycket tid hos fåren och kunna träna mer regelbundet. Då kan man ta lektioner lite då o då och sen träna hemma på det man gått igenom =) Längtar såååå!!!!!


Idag kom vi tillbaka till Linköping efter en vecka hemma hos mamma o pappa. Det var trevligt att vara hemma o träffa familj och gamla kompisar som man inte sett på länge. Isa har skött sig kanon hela veckan,  både på midsommarfirande och födelsedagskalas. På dagarna har hon varit ute i trädgården och hon har varit duktig och stannat innanför staketet (om hon skulle vilja så kan hon med lätthet hoppa över). Skönt för henne att kunna springa ut och in som hon vill =)


Isa i trädgården med "favvo"bollen

Sen på vägen hem till Linköping så stannade vi till för ett träningspass hos Karin Söderberg =)
Först körde vi ett pass där Karin var med och hjälpte till och sen fick jag och Isa köra ett pass själva hos fåren.
Alltid lika kul att träna för Karin och Isa skötte sig relativt bra. Hon "flankar" bättre och tar verkligen åt sig när man lägger press på henne. Kul att se att det går framåt trots den sparsamma träningen =)
Det som inte alls är bra är våra stopp, det måste vi verkligen träna stenhårt på framöver. Och det blir ju lättare nu när vi snart kan träna i princip varje dag istället för max en gång i veckan =)


I morgon är det första dagen på inventeringsjobbet, blir spännande att se mer exakt vad det är jag ska göra i sommar!
Nu är det snart dags för sängen!
Sov gott!!


Kommentarer
Postat av: Hanna & Kakan

Åhh men va är det jag läser, vilket guldläge för er, kanon med egna får, å vilken super lösning, visste inte ens att man kunde göra så =)...Valla på, ni verkar ju tycka de e så skoj båda två, hoppas vi kan ses snart =)...KRAM

2009-06-22 @ 13:48:54
Postat av: Anne

Grattis till de nya familjemedlemmarna! Kul med 5 krulliga att valla, eller hur Isa?!kramAnne

2009-06-22 @ 16:04:09
URL: http://www.nelsonochmallis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0