Vallning x 2

I påskhelgen har det varit vallning för hela slanten =) Vi har varit hos Susanna och Lennart på Krissebygård, först på lördagen och sen på måndagen. Det var strålande väder hela helgen och det gjorde ju inte saken sämre!!

Isa var faktiskt relativt lugn första passet på lördagen och flaskan med sten har gjort underverk. Men lägga sig på kommando däremot gjorde hon inte. Men efter lite tips från Susanna så jobbade vi vidare med mer press på snabba lägganden och det blev bättre o bättre. Det var stundtals lite bus men hon har så smått börjat förstå att det inte alls lönar sig! När vi åkte därifrån på lördagen så var jag mycket nöjd med Isa och de framsteg hon gjort på de 4 pass vi körde. Hon kunde tom sitta uppbunden utanför hagen när de andra tränade vilket hade varit en omöjlighet för ett tag sen! Och jag måste ju säga att Susanna är en toppen instuktör =) Tack för all hjälp!!

Lite bilder från i lördags:
På måndagen blev de som sagt vallning igen och Isa var verkligen duktig. Pressen på läggandena hade gett resultat och hon kunde gå runt till kl 12 och sedan lägga sig där utan att busa det minsta!! =)
Sen har hon också lugnat ner sig avsevärt när de gäller att jaga efter fåren och idag gjorde hon mig nästan gråtfärdig av lycka. Hon kunde trycka sig emellan staket och fåren, trots att fåren stod väldigt nära, utan att ha en enda tanke på bus, eller visa ngn osäkerhet! Det märktes att hon tänkte rätt och det var så roligt att se =)

Vallning är bara så galet kul!! På lördag ska vi dit igen =) Längtar redan!!!! Tror Isa gör det också =P
Hoppas ni alla haft en lika härlig påskhelg som vi haft!!

Kommentarer
Postat av: Frida & Victor

Hej Frida & Isa!

Vilka härliga träningar ni har och vilka framsteg! Kul att höra att eran träning känns toppen och att ni har mysiga stunder ihopå. KRAM

2009-04-15 @ 08:38:02
URL: http://www.freestylehund.se
Postat av: Jeanette & Sly

Ja, visst är det roligt! & hon är duktig ochså. kram

2009-04-15 @ 18:52:28
URL: http://www.starsweepers.se
Postat av: Malin

Åh, vad kul att läsa att allt går så bra nu!! Bra jobbat! Jag tror inte att det bara är Isa som är duktig... =)Ska vi bestämma en dag som jag kommer upp o hälsar på?Kram!!

2009-04-16 @ 21:35:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0